De Bakfiets

Ontstaan
Hetgeen waar het allemaal mee begon: "de bakfiets." In een garage zijn wij met zijn tweeën begonnen met bouwen. Begonnen vanuit een frame naar een bakfiets met stroomaansluitingen, een kraan en genoeg ruimte voor alle koffie. 

Concept
De bakfiets en twee goedlachse barista's meer heb je volgens ons niet nodig. Wij parkeren onze fiets, warmen het koffieapparaat op en zijn klaar voor de eerste koppen koffie. Terwijl Lars de koffie zet, neemt Stef de bestellingen op en maakt met de gast een praatje. Daarna kan de gast genieten van het fantastische kopje koffie. Het is niet dat wij daarna niks meer van de gast horen. Vaak komen de gasten voor een tweede kopje terug, of om het gesprek af te maken. Dat ligt er maar net aan!

Producten
De kwaliteit van de producten zijn voor ons belangrijk. Vandaar dat wij alleen producten gebruiken waar wij zelf achter staan. De koffie wordt gebrand door een klein bedrijf in Eindhoven. Ze gebruiken hiervoor bonen uit verschillende landen. Er wordt een nauwkeurige mix van bonen gemaakt. Vervolgens wordt er volgens geheim recept gebrand waardoor de bonen een rijk aroma krijgen. 
Voor de melkkoffies gebruiken wij houdbare volle melk, net als de Italianen. Wilt u een koffie met Soja melk? Dat hebben zelfs vaak op voorraad. Zo zorgen we voor de romigste melkkoffies.